Some title

Some Subtitle
Свято сеньйорів у церкві "Царство Боже"

Свято сеньйорів у церкві "Царство Боже"

2017-10-02 17:10:00

1 жовтня, з нагоди міжнаро́дного дня люде́й похи́лого ві́ку, в приміщенні церкви «Царство Боже» м. Луцьк відбулося свято. До організації події активно долучилась «Дитяча місія. Україна», на чолі з директором Людмилою Лонюк. Місія запросила на свято 170 старших людей. До події також приєдналось чимало прихожан церкви.

Найперше зі словом підбадьорення до присутніх звернувся пастор Олександр Рудинець. Пастор закликав присутніх дивитись у майбутнє з вірою і не вважати себе старими, тому що Господь призначив вік людини – 120 років. Він також зазначив, що з Богом життя інакше, воно наповнене радістю і миром. Через почуте слово багато людей покаялись і прийняли Христа як свого Господа і Спасителя. Далі зі словом утіхи звернулась Людмила Лонюк. Вона нагадала присутнім, як сильно Бог любить їх, і наскільки цінний кожен в Його очах.

Наступною частиною заходу була концертна програма, на якій виступав співак з США Григорій Кухарук, а також служителі з церкви «Царство Боже» - Безносюк Віктор і його дочка Богдана.

На завершення свята всім присутнім роздавали подарунки. Старші люди отримали пакети, наповнені продуктами харчування. Кожен, хто був присутній на цьому святі відчув Божу любов, увагу та підтримку. Загалом, свято залишило приємний відбиток у кожному серці.

Свято сеньйорів у церкві "Царство Боже" 0Свято сеньйорів у церкві "Царство Боже" 1Свято сеньйорів у церкві "Царство Боже" 2Свято сеньйорів у церкві "Царство Боже" 3Свято сеньйорів у церкві "Царство Боже" 4Свято сеньйорів у церкві "Царство Боже" 5