Some title

Some Subtitle
​Різдвяне свято для дітей у Ківерцях

​Різдвяне свято для дітей у Ківерцях

2018-01-10 17:45:00

В дочірній церкві ДУХЦ «Царство Боже» пройшло різдвяне дитяче свято. Були запрошені дітки недільної школи та їх друзі. Основна ціль свята була - донести усім, що Ісус - найкращий подарунок. Саме той подарунок, що потрібен кожній людині. І Бог дарував людству чудовий подарунок - Свого Сина Ісуса. Для багатьох отримувати Ісуса в подарунок - це не дуже цікаво, але ж Він є найкращим подарунком, який тільки може отримати людина. Ідля цього є дві причини.

Перша - це те, що каже нам про Ісуса Матвія 1:21 - Він спасе людей від їхніх гріхів. Більше за все, нам потрібен хтось, хто міг би звільнити нас від наших гріхів.
Друга - що каже Матвія 1:23 про Ісуса - і назвуть Йому Ймення Еммануїл, що в перекладі - з нами Бог. Більше за все на світі ми потребуємо, щоб Бог завжди був з нами. Саме Ісус є досконалим подарунком для кожного з нас. І в Ньому задовольняються наші дві найбільші потреби - бути прощеними Богом і бути назавжди з Ним.
Крім цього послання, яке було сказане лідером дитячого служіння Луцької церкви, Оксаною Третяк, дітки мали час і поспівати християнські гімни, і порозважатися. Також обов’язково на кожного учасника дійства чекав подарунок та святкове частування.

​Різдвяне свято для дітей у Ківерцях 0​Різдвяне свято для дітей у Ківерцях 1​Різдвяне свято для дітей у Ківерцях 2​Різдвяне свято для дітей у Ківерцях 3​Різдвяне свято для дітей у Ківерцях 4​Різдвяне свято для дітей у Ківерцях 5​Різдвяне свято для дітей у Ківерцях 6​Різдвяне свято для дітей у Ківерцях 7